Ansiktet sitter

Studie test stikninger i underlivet

studie test stikninger i underlivet

Kender du også til smerter i underlivet i forbindelse med graviditet, og hvad gjorde du eller hvad skete der videre? Måtte bare skrive ned. Og så forhåbentlig så kan give dig ro i sindet. Tina Bardenfleth, doula og Kostpilot, hvad mener du?

Gravid mor: Stikking: Studie test stikninger i underlivet

Men du skal naturligvis ikke acceptere at smerterne tiltager, hvilket jo også er svært, når de påvirker din nattesøvn. Så jeg bestilte en tid hos en gynækolog, blev undersøgt og scannet. Uke antallet for dine "stikkende smerter" kan stemme mine uker om jeg skulle være gravid. Spørgsmål til Doula Tina Bardenfleth: Hvorfor så mange smerter i underlivet? Du har tidligere lidt af kraftige smerter i forbindelse med ægløsning og menstruation og med graviditeten er der gang i en stor ny proces i din livmoder. Og han konkluderede at det var spændinger. Men da det blev ved var det så jeg tog en graviditetstest (som i øvrigt var negativ). Det gør ikke ondt konstant, men selv når smerterne tager lidt af har føles det som om det spænder rigtigt meget (gør det hele tiden). Ligesom man kan have spændinger i nakke/rygmuskulaturen osv. Hvilken konsistens utfloden har vært, og andre merkbare ting osv).

Fra A til: Studie test stikninger i underlivet

Studie test stikninger i underlivet Jenter søker kjæreste neger dildo
Studie test stikninger i underlivet 110
Hegre petter escort kristiansand Datesider norge sandnes thaimassasje
Linni meister sexy nakne kåte damer 504
studie test stikninger i underlivet (Dvs allerede i 4 uge) Jeg ved ikke hvad der kan skyldes smerterne, eller hvad der kan være galt. Hvorfor så mange smerter i underlivet? Men han kunne ikke give nogen forklaring på smerterne, og i øvrigt var det som om han ikke ville tage sig af det. Hvis han ikke selv kan rådgive dig, kan han måske henvise til en gynækolog, der vil kunne scanne dig og se at alt er som det skal være. Tidspunktet som kan passe for dette,var en periode jeg var fluenssa, snørrete, hoste,brukte mye tuxi hostesaft, hadde slimete utflod også i løpet av de dagene. (skriver alltids opp dagene vi har hatt kos, så jeg har noe å regne etter. Det eneste jeg kunne gøre, var at slappe af, velvidende at der ikke var noget alvorligt galt. Håber du måske kan give noget svar?

0 tanker om “Studie test stikninger i underlivet”

Kommentere

E-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket *